måndag 11 mars 2013

Fredagsfynd, Söderhamn levererade.


Lampor...jag skäms nästan när jag tänker på vad jag betalade för dessa. Den gröna helhäftiga från Stilarmaturer  Tranås ska få sej en skärm med Saini Salonens Junivår...kommer att bli makalös snygg! Den bruna är från HB Lysia Falun, sedan en mässingslampa med glasfot med präglade stjärnor, sedan har vi Ikeas Duett och 2 röda sänglampor i plåt.

Närbilder på de snygga!

Från vänster längst bak. Djuplila vas, endast märkt 905. Turkos vas märkt R opaline Suedoise  (exportmärkt?) Ett blått glasfat med en kvinna. En  grön Gunnar Ander, Lindshammar, en liten W Germany, som jag har i flera färger, kan bli fina att ställa ihop. Sedan en mörkt blå tillbringare i "bambuform"

Andra raden, 2 häftiga ljusstakar från Pukeberg, någon som vet designer? de är osignerade, sedan en orange Royal Krona, en glasuggla från Skruf signerad Lars Hellsten 1974 även de två aporna/clownerna är samma designer.
Längst fram är det ett runt glasfönstersmycke omärkt, ett till fönstersmycke med uggla och märkt Eneryda och till sist en keramikform från Jie...


Ja det var min fredag i Söderhamn som gav denna utdelning =)


1 kommentar: